Bilgi çağının eğitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak, öğrencilerinin ilgi ve
yetenekleri doğrultusunda eğitim veren Bodrum Çamlık Köyü İlkokulu, geleceğe yön veren mutlu ve üretken bireyler yetiştiriyor. Karya Kültür ve Eğitim Vakfı Bodrum'da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vakıf, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte etkinlik programına Çamlıkköyü mahalle muhtarı Mehmet Kahraman ve eşi Ayşe Kahraman'ın katkılarıyla tanışma fırsatı bulduğu Çamlık Köyü İlkokulu'nu da katarak ziyarette bulundu. Çocuklara kuruboya, suluboya, pastel, oyun hamuru, puzzle, jimnastik yer minderi, basketbol, voleybol ve futbol topu gibi hediyeler veren vakıf üyeleri, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılı heyecanına ortak oldu. Ayrıca okul öncesi eğitimi alan öğrencilere de kırtasiye malzemelerinin yanında, öğrencilerin elbiselerini asmaları için dolap yaptırıldı.

Özellikle köy okullarında eğitim gören çocuklara daha fazla yardım götüreceklerini işaret eden Karya Vakfı Başkanı Mustafa Tanışık, "Bu sadece bir başlangıç, bundan sonraki yıllarda da bu tip faaliyetlerde bulunacağız, çocukların eğitim ve öğretim hayatına ufak da olsa bir katkımız olduysa ne mutlu bizlere"
dedi.

Çamlık Köyü İlkokulu'nu gezen ve daha sonra okulda öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren vakıf üyeleri, çocukların mutluluğu ve yüzelerindeki tebessümün kendilerini de çok mutlu ettiğini söylediler. Vakıf Genel Sekreter Yard. Mustafa Saruhan "Tamamen Karya Vakfı'nın kendi bütçesiyle yapılan bu organizasyon, umarım herkese örnek olur." dedi.

Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Tanışık; "Karya Vakfı olarak onlara verdiğimiz hediyeleri alırkenki mutluluklarını görmek bizleri memnun ediyor. Bu tür yardım faaliyetleriyle mümkün olduğunca fazla öğrenciye ulaşmak istiyoruz. Destekçilerimizden aldığımız bağışlar ile daha çok çocuğa ulaşacağız. Çünkü onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımız." dedi.

Hediyelerini alan köy okulu öğrencileri Karya Vakfı'na ve üyelerine teşekkür etti.