Karya Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Tanışık, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. Rahmi Nurhan Çelik, Vakıf Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Saruhan, Mütevelli Heyeti Üyesi Asuman Tanışık, Vakıf Denetleme Kurulu Başkanı Kazım Yetiş ve Vakıf Üyesi Celal Derya Muğla Valisi Sn. Esengül Civelek'i makamında ziyaret etti.

Muğla ilinin yakın çevresi ve komşuları ile birlikte sahip olduğu ortak değerlerden biri olan Karya medeniyetinin izleri ve kültürel mirası konusunda Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla birlikte vakfın vizyonel yol haritasından bahsedildi. Karya Vakfı'nın amaçlarında yer alan ve Muğla Valiliği'nin destek verdiği Muğla Kültür Envanteri çalışmasının geliştirilmesi ve kamuya birçok etkinlik ve eğitim formatı ile aktarımının önemine değinildi.

Ayırdığı zaman ve içtenliği dolayısıyla Muğla Valisi Sn. Esengül Civelek'e ve görüşmenin organizasyonundaki katkılarından dolayı Karya Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Diler ile Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı ve Karya Vakfı Üyesi Celal Derya'ya teşekkür ederiz.