Karya Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Tanışık, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. Rahmi Nurhan Çelik, Vakıf Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Saruhan, Mütevelli Heyeti Üyesi Asuman Tanışık, Vakıf Denetleme Kurulu Başkanı Kazım Yetiş ve Vakıf Üyesi Celal Derya Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Osman Gürün'ü makamında ziyaret etti.

Vakfın vizyonel yaklaşımlarının ve yapılabilecek potansiyel işbirliklerinin konuşulduğu ziyarette, Karya ve Likya'nın kesişiminde bulunan Muğla kentinin coğrafi konumu ve kadim geçmişi üzerine vurgu yapıldı. Kültür envanteri, arkeolojik arka plan, güncel konu başlıkları ve ortak sorumluluk bilinciyle vakıf ve yerel yönetim arasında paydaşlara düşen rol konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayırdığı zaman ve samimiyeti dolayısıyla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Osman Gürün'e ve görüşmenin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Karya Vakfı Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Saruhan'a teşekkür ederiz.